ARRESTOHET GAZETARI MAQEDONAS QË KËRCËNOI AMBASADORIN AMERIKAN


Mbrëmë në protestën e dhunshme para Kuvendit të Maqedonisë është arrestuar gazetari i Infomaks.

Ai në cilësinë e protestuesit mbrëmë ka bërë thirrje për luftë dhe publikisht ka kërcënuar ambasadorin e SHBA Jess Bailey. Ai është mbajtur për pak kohë në stacionin e policisë në Avtokomanda dhe pastaj është lënë i lirë.

Portali Infomaks është i afërt me opozitën maqedonase VMRO.