Politika t’i mbajë duart larg nga arsimi! Nxënës e prindër në protestë

Sot ishte dita e dytë me radhë që nxënësit e klasës 5/1 pranë Sh.F “Asdreni” e bojkotojnë mësimin.

Bashkë me nxënësit protestojnë edhe prindërit e tyre. Arsyeja e kësaj proteste është angazhimi i mësueses Vjosa në shkollën e fshatit Miletin, teksa nga komuna është dërguar për angazhim një arsimtare nga fshati Dobrosht, ndërsa vetëm në f.sh. Përshefcë ka afër 10 kuadro të diplomuara për pedagogji që presin për punësim!

Ja çfarë shkruan në profilin e saj në facebook H.E., nëna e njërës prej nxënëseve për këtë bojkot-protestë.

“Sot ne shkollen e fshatit Gllogjë e Pershefc shf.Asdreni ! Bojkotojn tè gjith nxensit dhe prindèrit, eshtë shkaku i mesueses se klases 5-1!

Nxensit e kësaj klase janë të revoltuar. Ata kërkojnë që politika të mbaj duart larg nga arsimi!

Baby Boo