Arr*estohet dileri i dr*ogës nga Gazi Baba


Ministria e Punëve të Brendshme informon se në mesnatë rreth orës 00.20 në Gazi Babë, policia ka arr*estuar 30 vjeçarin nga Shkupi D.T. Gjatë bastisjes në shtëpinë e tij me leje paraprake nga gjykata, është gjetur mar*ihuanë, materie pluhur, peshore digjitale dhe lëndë tjera. Pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër D.T do të parashtrohet padi adekuate.

Baby Boo