Arr*estohet 63 vjeçari nga Gostivari, ja për çka akuzohet


Dje (07-prill) në ora 12:20 minuta, zyrtarët policorë të SPB Tetovë kanë arr*estuar 63 vjeçarin I.A. nga Gostivari, i cili kishte prishur rendin dhe qetësinë publike në rrugën e “Ilindenit” në Gostivar, me çka është ndaluar në stacionin policor-Gostivar dhe ndaj tij do të përgatitet parashtresë sipas nenit 6 të Ligjit për kundërvajtje kundër rendit dhe qetësisë publike.

Baby Boo