Arre*stohet 60-vjeçari nga Tetova, dërgohet në bu*rg për vuajtje të dë*nimit


Gjatë ditës së djeshme, respektivisht rreth orës 19:00 në SPB-Tetovë, në bazë të urdhrit nga Gjykata është arre*stuar 60-vjeçari nga Tetova me iniciale B.I. i cili kërkohet për vuajte të dën*imit me bu*rg.

60-vjeçari është dë*nuar për shk*elje të nenit 396 nga Kodit Pe*nal, respektivisht posedim dhe tregti me ar*matim. Nga MPB njoftojnë se 60-vjeçari është dërguar në bur*gun e Idrizovës për vuajtje të dën*imit.