Arre*stohet 44 vjeçari nga Tetova, i konf*iskohen 13 mijë euro të fal*sifikuara

Policia e Tetovës pas një bas*tisje ka arre*stuar 44 vjeçarin, banorë i Leshnicës së Poshtme tek i cili janë gjetur mbi 13 mijë euro të fals*ifikuara, material tjetër dhe dokumente për vepra të ngjashme. Bas*tisja dhe arr*estimi janë kryer në periudhën prej 10:30 deri në ora 11:20 minuta.

Baby Boo