Arr*estohet 33 vjeçari nga Tetova


Dje (9-shtator) rreth orës 17:30, në rrugën ,,Vëllezrit Milladinovi“ në Tetovë, zyrtarët policorë të SPB Tetovë e kanë arr*estuar 33-vjeçarin B.S. nga Strimnica e Tetovës, i cili u soll në mënyrë agresive ndaj tyre, pasi ishte ndalua teksa drejtonte veturën “BMW” me targa të Tetovës dhe kishte refuzuar urdhrin e tyre.