Arr*estohen gjashtë persona në Veles, ja për çfarë akuzohen

Me datë 18.12.2021, zyrtarët policorë nga SPB Veles, me urdhër të gjykatës kanë arr*estuar B.A.(40), N.P. (21), J.J.(39), M.A.(24), I.U. (40) dhe R.S. (30), të gjithë nga Velesi.
Ndaj tyre më herët është lëshuar urdhra arresti për të vuajtur dënimin me bu*rg.
R.S. është dërguar në bu*rgun e Idrizovës, ndërsa pesë personat e tjerë janë dërguar në IEVP Shkup për vuajtje të dënimit.

Baby Boo