Arrestohen dy persona nga Tetova


Siç njoftojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme, gjatë ditë së djeshme janë privuar nga liria dy persona për drogë. Bëhet fjalë për personat me inicialet A.Z (44) dhe A.E (45) të cilëve policia u gjeti heroinë.
Pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër tyre do të parashtrohet parashtresë adekuakte.