Arr*estohen dy persona nga Gostivari


Sot (5 janar) rreth orës 12:30 policët e SVB Tetovë-DPB Gostivar në rrugën “Beliçica” dhe “Bregu i Vardarit” në Gostivar

kanë privuar nga liria personat E. M. (32) nga Banjicae Poshtme e Gostivarit tek i cili gjatë k8ntrollit është gjet her*oinë dhe 30-vjeçari S.A. nga Gostivari tek i cili gjatë kontrollit është gjet mari*Arrhuanë.

Të dy janë mbajtë në Stacionin Policor të Gostivarit dhe pas pastrimit të çështjes, do të përgatiten parashtresat adekuate.

Baby Boo