Arjola me zë të lartë: Do kisha dashur shumë të kisha një burrë si Iliri


Arjola po diskuton në transmetim live.

Baby Boo

Ajo ka diskutuar rreth Ilirit.

Ajo ka sqaruar se Iliri është një burrë i mirë dhe do të donte të kishte atë si burrë.

Arjola këtë e ka thënë me zë të lartë./Lajmi.net/