Arifi: Të mos lejojmë që askush të mbetet pa bukë në sofër (VIDEO)

Teuta Arifi kryetarja e komunës së Tetovës ka komentuar ngjarjet e fundit në vend rreth Koronavirusit, ku ka potencuar se nuk duhet te lejojmë asnjº të ngelet pa bukë në sofër gjatë kësaj periudhe të vështirë për vendin tonë.

Baby Boo

Ajo tregoi edhe se si po përballet Komuna e Tetovës dhe spitali i qytetetit me rastet e prekura me Koronavirus.