Arbër Ademi: Shumë shpejt do të jetë e gatshme salla e sportit në Opaj

Sot, ish-ministri i Arsimit dhe Shkencës, deputeti i BDI-së, Arbër Ademi,kryetari i Komunës së Likovës, Erkan Arifi dhe deputeti Berat Ajdari vizituan SHF “7 Marsi”, në fshatin Opaj!

Ata, vëzhguan punimet e sallës së re sportive e cila është në përfundim e sipër dhe se për një afat shumë të shkurtë do të jet në dispozicion për nxënësit e kësaj shkolle.

Investim ky, i realizuar gjatë mandatit sa ishte ministër i Arsimit dhe Shkencës, deputeti aktual i BDI-së, Arbër Ademi.

Baby Boo