Arrin në 23 numri vi*ktimave nga shembja e urës së metros

Të paktën 23 vi*ktima janë shënuar nga in*cidenti i ditës së sotme, pasi u shemb një urë metroje në Meksikë, duke lënë kështu edhe shumë të tjerë të lënduar.
Ndër të cilët ka edhe fëmijë, ndërkohë ekipet e shpëtimit dhe zjarrëfikësit po vazhdojnë kërkimet për të mbijetuar të tjerë.
Vagonët e trenit ranë në tokë, duke go*ditur kështu një veturë.

Baby Boo Tinex

Metro është sistemi më i përdorur në Meksikë, i cili bart miliona njerëz për një javë. Gjithësesi in*cidenti nuk ndodhi në një nga linjat më të vjetra të cilat kanë pëjetuar edhe dy tërmet në 35 vitet e fundit, por ndodhi në linjën 12, e cila u kompletua në tetor të vitit 2012.
Ndërkohë, vendasit po luten të mos ketë më shumë vi*ktima.

Restorant Lumare