ARBEN ZIBERI: Do jem zëri i qytetarëve të Sarajit

Kandidati I BDI-së në Saraj Dr.Arben Ziberi, po merë një mbështetje masovike nga ana e qytetarëve të Dërvendit. Kjo mbështetje u tregua edhe sonte në vendbanimin Bukovic.

Baby Boo

Ai u betua para tyre, se do të jetë një prezentues I tyre në parlamentin e Maqedonisë së Veriut dhe do të jetë zëri qytetar. Ziberi, para qytetarëve tha se do të kontribojë si deputet në realizimin e projekteve kapitale në teritorin e komunës së Sarajit dhe suke e zhvilluar edhe më shumë.