Arben Vitia tregon nga cili muaj mund të lirohet Kosova nga izolimi

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka pranuar donacionin me pajisje mjekësore nga Turqia.

Baby Boo

Vitia ka bërë të ditur se pashijet do të shpërndahen në Malishevë , për komunitete dhe për të gjitha ato komuna që kanë nevojë

Ministri ka thënë se nga muaji maj do të zvoglohen rastet dhe do të jemi më të lirë andaj edhe tri javë të rrimë të mbyllur.

Më së shumti deri në fund te muajit prill mund te jemi kështu dhe pastaj do të ndryshojë situata.