Anketa e BRIMA-së: Kasami kalon Selën me përkrahje


Brima Gallup sot ka publikuar një anketë për rejtingjet e partive politike. Në bllokun maqedonas, LSDM-ja po prijnë karshi VMRO-së. Në bllokun shqiptar, BDI-ja e Ahmetit është e para, duke u ndjekur nga ASH-ja e Selës dhe nga BESA.
Brima ka publikuar edhe rejtingjet e liderëve, ku siç duket ka një ndrsyhim. Në anketën e Brimas Ali Ahmeti është i pari me me 5.9%, duke u ndjekur nga kreu i Besës, Bilall Kasami me 4.4%. Në vendin e tretë sipas anketës radhitet Ziadin Sela me 4.1% dhe Afrim Gashi me 0.4%.
Sipas Brimas, kjo anketë është zhvilluar në teren pas nisjes së fushatës për zgjedhjet lokale.