Analisti, Albin Kurtit: Nuk jemi këtu në fakultet me i dëgju ligjëratat e tua

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti sonte është i ftuar në Debat Plus për të folur rreth situatës me pandeminë, por edhe tema tjera të rëndësishme për vendinb.

Baby Boo

Ai teksa fliste di teksa fliste diçka, analisti Fidan Rama e ndërpreu për t’ia bërë një pyetje dhe për të argumetuar.

Por Kurti ia ktheu që të mos e ndërpresë.

Me këtë rast, Rama i tha se nuk është professor aty për të ligjëruar.

‘’ Nëse don po të dëgjojmë si profesor këtu zotëri Kurti. Por nuk jemi në fakultet këtu në ligjërata. Po e bëjmë pak më inteaktiv emisionin’’.