Ali Ahmeti: Unë nuk jam politikan ekrani, unë jam politikan mali

Ali Ahmeti sonte në emisionin ‘Click Plus’ foli rreth zgjedhjeve të raundit të dyte dhe marreveshjes me Thacin.

Baby Boo

Ai mes tjerash për kunderkandiatet e tij tha se ai nuk është një politikan ekrani, por nje politikan i dalë nga mali.