Aleksandrova porosi Milloshoskit: Ishit i preferuari im, por tani ma keni ndryshuar mendimin

Akuzat në Kuvend në mes deputetëve kanë vazhduar. Në qendër të vëmendjes kësaj here ishin, Emilija Aleksandrova dhe Antonio Milloshoski.

Baby Shop Charli

“Kolegë i nderuar Milloshoski, ishit i preferuari im. Por ma keni ndryshuar total mendimin, për atë se si duhet të duket një politikan. Për shkak tuajin, njerëz po qëndrojnë nëpër burgje”, i tha Aleksandrova Milloshoskit.

Restorant Lumare
Sigma Doors