Alarmohen mjekët malazezë: Boll u puth kryepopi, vatër infeksioni!


Ortotoksët në Mal të Zi i thanë lamtumirë Amfilohijes së ndjerë duke puthur atë për herë rë fundit, si një ritual tradicional.
Të pranishmit iu afruan arkivolit, u pagëzuan dhe puthën trupin e të ndjerit, megjithë pandeminë e koronavirusit që është përhapur edhe në këtë vend, nga i cili u shua dhe vetë ai, kreu i Kishës Ortodokse malazeze, proserbe.
Nga Qendra Klinike e Malit të Zi (KCCG), u kërkua që arkivoli i Metropolitit të mbyllet e të bëhet gati për varrim.

Baby Boo