Alarm për bombë në Rusi, policia evakuon hotelin

Qyteti i Rostovit në Rusi, një nga qytetet pritëse të Botërorit 2018, është vënë nën alarm prej disa minutash.

Baby Boo

Forca të shumta policie kanë rrethuar dhe evakuuar një hotel, pasi dyshohet të jetë vendosur eksploziv.

Pranë hotelit “Toppos Congres” përveç forcave të shumta të policisë, kanë mbërritur edhe zjarrfikëset dhe ambulanca, që po qëndrojnë në gatishmëri.

Vijon…