Alarm në Tiranë, gjendet një granatë, policia rrethon zonën


Një granatë e gjendur në një vazo, buzë një lulishteje në Kombinat ka vënë në panik banorët e zonës dhe kalimtarët. Policia e Tiranës bën me dije se “Më datë 25.05.2018, rreth orës 08:15, jemi njoftuar se në Kombinat, anës një lulishteje në një vazo është gjendur një granatë”.

Informacioni paraprak:

Më datë 25.05.2018, rreth orës 08:15, jemi njoftuar se në Kombinat, anës një lulishteje në një vazo është gjendur një granatë.

Në vend kanë shkuar shërbimet dhe po kryejnë veprimet.