Aktive 3.526 raste të personave të infe*ktuar me Kovid-19, janë shëruar 4.203 persona

Javëve të fundit në vend shënohen numra treshifrorë të të infe ktuarve me Kovid-19. Edhe krahas masës për mbajtje të maskës dhe distancës, si dhe protokollet e vendosura, epidemia nuk bie. Më së shumti raste shënohen në Shkup, ndërsa nga komunat e Shkupit më shumë ka në Çair.

Baby Boo

Njëqind e tridhjetë e gjashtë raste të reja të të infek tuarve nga Kovid-19 janë regjistruar dje, janë shëruar 123, ndërsa gjashtë kanë ndërruar jetë. Janë bërë 991 teste.Nga fillimi i epid emisë deri tani në vend janë regjistruar 8.111 raste të personave të inf ektuar, u shëruan 4.203 persona, ndërsa vd iqën 382, ndërsa numri i rasteve aktive në vend arrin 3.526.