Aksion në Tetovë,mbyllet objekti hotelierik dhe dy kafeteri në Pirok

Sot në periudhë prej ora 12.00 deri ora 15.00, SPB-Tetovë në bashkëveprim me Inspektoratin shtetëror të tregut, kanë kryer kontroll dhe përkohësisht kanë mbyllur objekt hotelerik në rrugën ,,Vëllezrit Milladinovi” në Tetovë, dhe dy kafiteri në Pirok të Tetovës, të cilët nuk janë përmbajtur vendimeve të qeverisë si këshilla dhe paralajmërime lidhur me korona virusin ,,Kovid-19″.

Baby Boo