Aksion ekologjik për pastrimin e Kodrës së Diellit


Në qendrën turistike “Kodra e Diellit” sot do të realizohet eksion ekologjik, ku do të pastrohen terrenet dhe rrethina pas përfundimit të sezonit dimëror.

Aksioni ka për qëllim të ngritë vetëdijen për përgjegjësi të përbashkët dhe kontribut në ruajtjen e bukurive natyrore.

Në aksion do të marrin pjesë të gjithë të punësuarit në Kodrën e Diellit, si dhe një numër i madh i qytetarëve dhe aktivistëve.

Aksioni është nën organizim të ELEM-it, njësisë rajonale të Kodrës së Diellit./Telegrafi

Baby Boo