Aksident në Tetovë, vetura BMW shkel këmbësorin 60 vjeçarë


Dje rreth orës 17.00, në udhëktyqin në mes të Bulevardit ,,V.S.Bato,, dhe rrugës ,,29-Nëntori,, në Tetovë, vetura ,,BMW,, me targa të Gostivarit, e drejtuar nga 33-vjeçarja nga Gostivari me inicijale A.B. ka aksidentuar 60-vjeçarin T.Sh. (këmbësorë) ng fshati Llërcë-Tetovë.Gjatë aksidetit këmbësori ka marrë lëndime të rrënda trupore (frakturë në këmbën e djatht në pjesën e gjunit dhe të nën gjunit), pas dhënjes së ndihmës mjeksore në Spitalin klinik të Tetovës, i njëjti është dërguar në Qendrën klinike të Shkupit.

Në vendngjarje janë kryer hetimet dhe punohet ne zbardhjen e shkakut dhe rrethanave tjera lidhur me aksidentin.

Baby Boo