Aksident në Tetovë, lëndohet 12 vjeçari


Në rrugën ,,Radovan Coniq,, në Tetovë,dje rrethë orës 15 e 50 minuta ka ndodhur aksident trafiku në të cilin kan marë pjesë:

Vetura ,,Audi A4,, me targa të Tetovës, e drejtuar nga 44- vjeçari M.I. nga Tetova, dhe Biçikletë ,,Maks,,e drejtuar nga 12 vjeçari nga Tetova.

Lëndime trupore në aksident ka marë 12- vjeçari, i cili është dërguar në Spitalin klinik të Tetovës, për dhënjen e ndihmës mjeksore.

Janë kryer hetimet, dhe punohet për zbardhjen e shkakut dhe rrethanat e ndodhjes së aksidentit.

Baby Boo