Aksident i rëndë: Vetura del nga autostrada në Saraj dhe përfundon në oborrin e shtëpisë

Një veturë me targa të Serbisë pasi ka kaluar pikë pagesën e dytë në autostradën Tetovë-Shkup, ka humbur drejtimin dhe ka përfunduar poshtë atustradës në oborrin e një shtëpie.

Sigma Doors

Në veturë ka qenë vetëm shoferja e cila është në gjendje stabile. Në vendngjarje ka arritur policia dhe ndihma e parë të cilët po hetojnë rastin.