Aksident i rëndë në hyrje të Tetovës, ka të lënduar


Sapo ka ndodhur një aksident i rëndë në hyrje të Tetovës, Siç mëson TS, aksidenit ka ndodhur mes një makine të “Np Rrugët e Maqedonisë” dhe një cisterne.

Siç shihet në këto fotografi vetura është shkatëruar.

Baby Boo