Ai e kishte fotografuar, edhe pse nuk e kishte parë leopardin! A mund ta dalloni ju?

I fshehur në këtë fotografi është një leopard që është maskuar natyrshëm në pjesën e jashtme të Jaipur, India perëndimore.

Baby Boo

Sipas mediave të huaja imazhi u kap nga fotografi amator Abhinav Garg ndërsa ishte në një udhëtim në Aravali Hills në fillim të qershorit.
Por 34-vjeçari nuk e kuptoi se ai e kishte fotografuar leopardin derisa u kthye në shtëpi.
Dhe kjo ndodhi, pavarësisht se priste me orë të tëra duke shpresuar të shihte kafshën e rrallë.