Ahmeti: Terr*orizmi nuk ka vend në jetën tonë dhe meriton dënimin e të gjithë neve

Me keqardhje të thellë po ndjek ngjarjet dhe humbjen e jetëve të pafajshme në Vjenë. Jemi të gjithë të tronditur dhe bashkëndjejmë dhimbjen e familjeve dhe miqve të atyre që sot nuk janë më dhe qëndrojmë në solidaritet me popullin austriak.

Baby Boo

Terr*orizmi nuk ka vend në jetën tonë dhe meriton dënimin e të gjithë neve.

Austria ka strehuar aq shumë prej nesh duke dhënë mundësitë më të mira për shumë qytetarë të vendit tonë dhe këtë su*lm e konsideroj sulm ndaj nesh, ndaj vlerave tona dhe ndaj miqësisë sonë me popullin austriak.