Ahmeti, Kovaçevski dhe Grubi ndoqën Fc Shkupin nga tribunat e stadiumit

Në tribunat e stadiumit të Çairit prezent ishin edhe Ali Ahmeti, Kovaçevski, Xhaferi e shum personalitete tjera, Artan Grubi në rrjetin social shkruan:

Baby Boo

Gëzim e festë e madhe sot në tribunat e stadiumit në Çair, FC Shkupi ngriti trofeun e kampionit të futbollit në vend.
Urime futbollistëve, udhëheqësisë së klubit, tifo grupit Shvercerat dhe të gjithë shkupjanëve.