Ahmeti: Fitore absolute, kemi fituar mbi 100 mijë vota


Me fitoren e Bashkimit Demokratik për Integrim kanë fituar shqiptarët dhe nuk ka humbur askush pasi ne jemi dalzotës të vërtetë dhe këtë e kemi dëshmuar që 18 vite.

“As votuesit nuk do zhgënjehen nga ne, por as shqiptarët pasi çfarë kemi bërë deri tani nuk kemi bërë vetëm për votuesit por për të gjithë shqitparët”

Ahmeti më tej ka kumtuar lajmin” Jemi fitues absolut në kampin shqiptar” Ahmeti ka thënë se BDI është fitues në Zonën 1, 2 5 dhe 6. Ai ka thënë se BDI ka siguruar dhe fituar mbi 100 mijë vota.

Baby Boo