Ahmed Kalaja publikon video: Çfarë po ndodh në të vërtetë në Gaza?

Hoxha nga Shqipëria, Ahmed Kalaja ka publikuar një video, ku shihen pamje nga su*lmet izraelite në Gazë.
Ai në videon që përmban momente dr* amatike të njerëzve, rrë noja të objekteve dhe shpë rthime, pyet:
“Çfarë po ndodh në të vërtetë në Gaza (Palestinë)?!”.

Baby Boo

Më poshtë videoja e publikuar nga ai:
https://www.facebook.com/watch/?v=1452597791799410

Restorant Lumare