Ahemti: Kemi fituar bindshëm në Saraj, Likovë e Pllasnicë, udhëheqim në Tetovë, Çair, Strugë dhe Kërçovë

Kryetari i partisë Integrimi Demokratik për Integrim , Ali Ahemeti, tha se kanë fituar që në raundin e parë në komunën e Likovës, Pllasnicë dhe Sarajt.

Baby Boo

Sipas tij, BDI-ja deri më tani udhëheq në Tetovë, Çair Kërçovë,m Strugë Zhelinë Tearcë Bogovinë, Haraçinë, Dollnen.

Ndërsa shkojnë në Balotazh në Dibër. Në Gostivar ai tha se presin ende. Ndërsa edhe në Çashkë shkojnë në rreth të dytë po ashtu edhe në Vrapçisht.