Afrim Gashi: Uroj që çdo njëri prej nesh t’i kërkojmë falje njëri-tjetrit!


Afrim Gashi gjatë një transmentimi live i përgjigjet pyetjes së një gazetarit ku pyetet:” A keni biseduar me zotëri Selën pas akuzave për mashtrim?
-Ne kemi komunikim me zotërin Sela, kjo fazë ka qenë e rrënd për të gjithë ne dhe uroj që çdo njëri prej nesh nëse i ka thënë ndonjërit ndonjë fjalë që nuk duhet, duhet të kërkojmë falje njëri tjetrit. Situata shumë të tensionuara me shumë presione ndonjëherë dalin fjalë prej goje edhe pse nuk duhet të dalin.
Unë i lus të gjithë njerëzit në këtë kohë edhe kolegët e mi edhe njerëzit e opinionit që janë shprehur me fjalë të rënda për cilin do deputet, për parti apo kështu me rradhë mendoj se duhet të tërhiqemi nga fjalët e thëna.

Baby Boo