Afrim Gashi: Shteti duhet t’i ndihmojë çdo qytetari me nga 200 euro

Ditë më parë, në emisionin “Click Plus”, i ftuar ka qenë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.

Baby Boo

Ai foli gjerë e gjatë për problemet ekonomike me të cilat përballet shteri për shkak të pandemisë dhe shfaqi brengën e tij se izolomi, edhe pse i dobishëm në aspekt shëndetësor, do të lërë pasoja në ekonomi.