Adriana Matoshi ndërron tërësisht stilin e flokëve


Aktorja e mirënjohur, Adriana Matoshi, është mjaft aktive në rrjetet sociale e cila për të qenë sa më afër me ndjksat i mbanë të informuar për qdo paraqitje të saj.
Matoshi njohet për stilin e saj të veçant që përkundër viteve që ka paraqitet me shumë klas dhe vite më e re.

41 Vjeçarja ka postuar një video në InstaStory ku ka treguar llukun e ri të flokëve.
Me flokë të shkurta dhe bionde duket për mrekulli dhe në formë të mahnitshme.