Ademi takohet me laureatin Zagajevski

Ministri i Kulturës Asaf Ademi sot u takua me fituesin e çmimit të Kurorës së Artë në Mbrëmjet Strugane të Poezisë për vitin 2018, poetin polak Adam Zagajevski.

Në takim, njoftoi Ministria e Kulturës, Ademi e përgëzoi Zagajevskin për kontributin e tij në sferën e poezisë në kuadër të festivalit “Mbrëmjet Strugane të Poezisë”.Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.

Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.

Baby Boo