Aksion humanitar për imamin nga Kalishti, njëri ndër të lënduarit rëndë si pasojë e aksidentit në Llaskarcë


Xhelil Iljazi njëherit edhe imami i Fshatit Kalisht ishte njëri nga të lënduarit në aksidentin që ndodhi në Llaskarcë si pasojë e rokullisjes së autobusit.
Xhelil Iljazi eshte babai i tre fëmijëve dhe në këto momente të vështira që po kalon e shoqja dhe fëmijët e Xhelilit kanë nevojë për ndihmën dhe përkrahjen e njerëzve human të cilët do të kontribojnë për imamin e fshatit Kalisht.
Kujtojmë që gjendja e hoxhës shkon ka përmisimi dhe cdo dit shpresat riten që ai së shpejti të jet pranë familjes dhe shokëve të ti.
Aksioni i cili po ndërmeret nga disa bashkfshatarë të Hoxhës që sëpaku familjes të jemi pranë tyre në momentet e vështira që po kalojnë.
Më poshtë keni kontaktet e personave përgjegjës të cilët kanë marë aksionin

071-888-182 Remzi Osmani
070-759-647

Më poshtë keni edhe Zhiro-llogarinë Devizore dhe atë në denarë