Ademi: Nuk kemi pse ngutemi për reformat në arsim

Është e rëndësishme të kemi një ligj cilësor dhe reforma cilësore. Nga përvoja, them se, nga nxitimi ynë dhe nga sjellja e reformave të shpejta, studentët dhe fëmijët tanë do të kenë pasoja, ka deklaruar ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi në intervistë për Radio Evropën e Lirë në gjuhën maqedonase, njofton Medial.mk.

“Për këtë arsye, nuk duhet të lejojmë që të askush të eksperimentojë me fëmijët, ka thënë Ministri Ademi./Pacensure

Baby Boo