UEFa vendos klubet shqiptare që do të konkurrojnë në kompeticionet shqiptare: Përjashtohet Skënderbeu!


Edhe pse klubi i Skënderbeut po pret vendimin e CAS, kjo nuk e ka ndaluar aspak UEFA-n ta përjashtojë nga Champions League.

UEFA ka publikuar ditën e sotme listën e skuadrave që do të kenë mundësinë të luajnë në ndeshjet në rang kontinenti.

Duke qenë se vend ii korçarëve është bosh, Kukësi, Partizani dhe Luftëtari do të jenë skuadrat e vetme shqiptare që do të kenë mundësinë luajnë në mbledhjet e UEFA-s.

Kujtojmë se Skënderbeu ka apeluar në CAS që UEFA t’i lejojë të marrin pjesë në “Champions League” këtë sezon me pretekstin se vendimi përfundimtar mbi dënimin e UEFA-s do të marrë kohë derisa të shqyrtohet.

Baby Boo