Adelina Tahiri në darkë me Sasho Mijalkov

Këngëtarja shqiptare Adelina Tahiri pas kurorzimit dhe lindjen së djalit me afaristin dhe avokatin maqedonas, Serjozha Markov, i cili është vëlla i bashkëshortes së zëdhënësit të VMNRO-DPMNE-së, Ivo Kotevski shihet në darkë edhe me Sasho Mijalkov.

Baby Boo

Në llogarin e saj në Instagram ajo ka postuar një fotografi duke festuar ditëlindjen e Sashos sëbashku me burrin e saj.

Sasho Mijalkov është ish shefi i Drejtorisë për Zbulim, ku njihet në opinon për urdhëret e dhëna bashke me ministren e Punëve të Brendshme Gordana Jankullovska ku janë dënuar shqiptarë të pafajshëm në raste të montuara.