Adelina Marku: Të identifikojnë autoritetet se kush bën këtë propagandë kundër mësimit qytetar!


Pas publikimit në media të mbishkrimeve të ngjitura në shtylla, të cilat bënin thirrje që prindërit të largojnë fëmijët nga pjesëmarrja në natën e maturës. Ka reaguar ashpër Adelina Makru.

Marku ka shkruar: … e para , fjala HARAM nuk eshte ne gjuhen shqipe!
e dyta , fat qe e kuptoj domethenien e kesaj fjale qe ka te beje edhe me NDERIN!
prandaj, me HARAM eshte kjo qe bejne keta HARAMXHINJ!
jane propagues hileqare, halldupa dhe kokebosh…!
po prishin identitetin tone kulturor me kete propagande te paguar…!
Burime flasin se keta njerez jane te paguar! Dhe ne nuk do I leme rrehat! Do gjeme kanalin qe jua leshon parate, sepse analfabete nuk jemi! Punojne naten si hiena te pista, …NE punojme DIten , me Diell e me Zotin qe te na sheh drites, e jo nates spiune mynxyre! Mos bini pre e kesaj propaganda te piste! !!! Lerini femijet tane te ndjejne maturine e tyre te bukur e rinore!
Tani shpalla LUFTEN TIME me keta mynxyrosur! Mos u frikeso, SHPALLE edhe TI , behemi bashke!!!! Kjo eshte beteja e gjenerates sone , obligimi yne , te ruajme e kultivojme identitetin tone kulturor!!!

Marku gjithashtu ka shkruar se lusim autoritetet e shtetit te identifikojne se kush ben kete propagande kunder mesimit cqytetar te femijeve tane ! Lusim Ministrine e Arsimit dhe te gjitha instansat shteterore te identifikojne burimin e kesaj ppropagande hutuese per femijet tane, familjet tona. Lusim te hapet DEBAT mbi kete cheshtje, tha Adelina Marku në reagimet e saj.

 

 

Baby Boo