ABUZONTE SEKSUALISHT ME GRUAN DHE DHUNONTE FËMIJËT, ARRESTOHET NË ITALI 39 VJEÇARI SHQIPTAR

Një emigramt shqiptar në Itali ka përfunduar në pranga pasi akuzohet se dhunar fizikisht dhe seksualisht gruan tij. Ngjarja ka ndodhur në Bergamo, ku policia ka arrestuar një 39-vjeçar shqiptar.

Mediat italiane raportojnë se përveç keqtrajtimit dhe kërcënimeve që ushtronte ndaj gruas, dora e dhunshme e shqiptarit, identiteti i të cilit nuk dihet, nuk ka kursyer as fëmijët e tij.

Shqiptari qëndron në paraburgim, ndërsa mbi të rëndojnë akuzat për abuzime të rëndë dhe të vazhdueshme ndaj familjes dhe dhunën seksuale ndaj bashkëshortes së tij.

Baby Boo