A mund t’i gjeni gabimet në foto për 5 sekonda?


Ka disa njerëz që janë aq të vëmendshëm sa mund të ulen dhe të shikojnë një film dhe t’i kushtojnë vëmendje, derisa zbulojnë detaje delikate ose gabime që janë aq të vogla. Dhe ka njerëz të tjerë, si regjisori i një filmi të caktuar, i cili mbase as që nuk mund të vërejë gabime të ndryshme, pasi e shikoi filmin mijëra herë.

Fuqia e vëzhgimit është një talent që duhet të zhvillohet, i cili kërkon praktikë
Më poshtë ju sjellim dy foto, në të cilat përpiquni të gjeni gabimet për pak sekonda.
Nëse nuk arritët t’i gjeni, rezultatet i keni më poshtë.

Baby Boo