A janë apo jo ‘HARIBO’-t me xhelatinë derri?


 

Bonbonet e gomës të kompanisë Haribo gjenden në raftet e shumë dyqaneve edhe në vendin tonë.

Duke qenë se edhe në pamje të jashtme duken shumë tërheqëse, ndodhë që fëmijët tonë të ndalojnë dhe të marrin ndonjë paketim të tyre.

Mesazhi.com ka hetuar në internet lidhur me prezencën e xhelatinës së derrit në bonbonet e gomës së firmës Haribo, dhe informacioni i saktë gjendet në vet webfaqen e kësaj kopanie.

VETËM produktet e Haribo që janë prodhuar në fabrikën e Haribo në Turqi janë pa xhellatinë derri.

E vetmja mënyrë që të gjeni këto produkte hallall është që të kontrolloni vendin e origjinës së bonboneve në pjesën e poshtme të paketimit.

Përndryshe, nëse nuk ato nuk vijnë nga Turqia, atëherë 100% fëmijët tuaj (apo edhe ju) jeni duke konsumuar xhelatinë derri