92-vjeçari i cili ka 31 nipër e mbesa dhe 37 stërnipa e stërmbesa


Një jetë e tërë e ka kaluar me sfida e shumë sakrifica, por edhe dashuri të pafundme. Hysen Ahmeti është 92-vjeçari nga fshati Krilevë, i cili prej kohësh jeton në Hajvali të Prishtinës. Babai i tij kishte vdekur kur Ahmeti ishte vetëm tetëmuajsh.

Ndaloni problemet e prostatës dhe fshikëzës sot-100% e garantuar!
Mbase vështirë për t’u besuar, por familja e tij e kishte fejuar kur ishte 9-vjeçar.
Ndërkaq, në moshën 19-vjeçare ishte bërë baba për herë të parë.