Lopët ‘pushtojnë’ autostradën Shkup-Tetovë


Në autostradën Shkup- Tetovë sot udhëtarët kanë fotografuar, bagëti të cilat kanë dalë autostradë.

Këto lopë mund të jenë shkak për aksindete dhe humbjen e jetës së qytetarëve.

‘Rrugët e Maqedonisë’ duhet të reagojnë në çast dhe të mbajnë  përgjegjësi për standartin në autostradë.

 

 

Baby Boo